Automatisk søgning i online kilder

22jun - by UC Viden - 0 - In
Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook
Print Friendly, PDF & Email

 

Automatisk søgning i online kilder

 

 

Det er muligt at oprette en automatisk søgning, som giver dig besked, når UC Viden har fundet én eller flere af dine skriftlige produktioner i UC Videns kilder – herunder PubMed, Mendeley og Bibliotek.dk. Sådan indstiller du den automatiske søgning:

 

1. Klik på ‘Tilføj indretning’ i UC Viden

TilføjIndberetning_

 

2. Klik på ‘Opret automatisk søgning’

Automatisk2

 

3. Sæt kryds ved (A)*, og slå de online kilder til du ønsker at modtage resultater til (B).

Automatisk_1

 

4. Klik på ‘Tilføj navne’ ved de aktiverede kilder og tilføj nye navnevariationer ved at klikke på ‘Tilføj navn’.

image09

 

5. Klik ‘Gem’

image01

Nu er den automatiske søgning indstillet. UC Viden vil hver syvende dag søge efter nye opdateringer og give besked i selve systemet og pr. mail. Resultaterne vil ved login vises i højre side på UC Viden under ‘Mine personlig opgaver’.

 

 

6. Klik ‘Kandidater fundet i…’ på den kilde du ønsker at importere fra. Tallet i den grønne boks viser, hvor mange skriftlige produktioner UC Viden har fundet i den pågældende kilde.

 image08

 

7. Vælg den skriftlige produktion, du ønsker at importere (A). Klik ‘Afvis’ (B) hvis du ønsker at afvise et resultat og fjerne det fra søgeresultaterne.

image04

 

8. Vælg de korrekte forfattere, organisationer og klik på ‘Importér og gennemgå’ i bunden af skærmbilledet. Hvis de rigtige forfattere ikke fremgår på listen, har du mulighed for at redigere dette efter, du har klikket ‘Importér og gennemgå’. Se eventuelt: Hvordan inddaterer jeg affilieringer?

image06

 

9. Udfyld de felter, der mangler.  De felter, der typisk mangler, vil være ‘Peer review’ samt ‘Målgruppe’. Feltet ‘Inddateringsår’ skal ikke ændres. Forsknings- og innovationsstyrelsens officielle definition på fagfællebedømmelse findes her: Definition på fagfællesbedømmelse

Husk også at udfylde den administrerende organisation.

image07

 

10. Klik ‘Gem’

image01

 

* Ved at sætte kryds under e-mail, vil du hver uge modtage en mail med de nye resultater i den automatiske søgning i UC Viden. Nedenstående er et eksempel på en sådan e-mail.

image03