UC Viden søger deltagere til brugerpanel

5jan - by UC Viden - 0 - In
Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook
Print Friendly, PDF & Email

UC Viden søger deltagere til brugerpanel
5 januar 2017

 

UC Viden sekretariatet arbejder løbende på at forbedre UC Viden, og søger i den sammenhæng undervisere og forskere fra de danske professionshøjskoler, der har lyst til at deltage i UC Videns brugerpanel.


Som paneldeltager skal du have lyst til at deltage i online brugertests, hvor du vil blive stillet spørgsmål i forhold til dine interaktioner på UC Viden. Vi har blandt andet brug for feedback til redesign af portalen og til vejledningsmaterialet på supportsiden. Der er ikke noget krav om, at du skal være en erfaren UC Viden bruger for at deltage i panelet.

 

Hvad indebærer det?
UC Viden sekretariatet vil løbende sende invitationer til brugerpanelets deltagere vedrørende aktuelle funktioner på UC Viden, vi ønsker at brugerteste. Panelets feedback anvendes efterfølgende til at forbedre UC Viden. Vi søger i alt 10 brugere, der skiftevis vil blive inviteret til at deltage i brugertests, afholdt over Skype, á en halv times varighed pr. session. Du skal derfor have adgang til en computer med Skype og forvente at deltage i én brugertest pr. måned.

 

Fordele for deltagere
Udover at være med til at præge udviklingen af UC Viden, opnår deltagere i brugerpanelet flere fordele. Vi yder personlig 1-til-1 UC Viden support hotline til de deltagere, der ønsker hjælp til deres inddateringer og profil.

 

Sådan tilmelder du dig
Hvis du har lyst til at være med i UC Viden brugerpanelet, så send en e-mail med emnet ‘Brugerpanel’ og navn til agk@uc-dk.dk.

Hvis du har spørgsmål til brugerpanelet, er du velkommen ringe til Andreas Gajda Kristensen på telefon 87551107 eller skrive til agk@uc-dk.dk.